Nu är det dags – terminsstart den 11 Januari!

Äntligen – den långa och tradiga jul- och nyårshelgen är över! Nu kan vi lägga torra pepparkakor och sötsliskig glögg åt sidan och återgå till en vardag full med rolig träning, hejdlöst svettande och envist kämpande! Kort och gott; allt som gör livet gôtt att leva (som vi säger på västgötska)!

Träna kampsport i Borås

Nu på måndag den 11 Januari klockan 19.00 drar vårterminen igång och självklart hoppas både Gaau Lin Evefall och jag på att se dig och så många andra medlemmar som möjligt på plats i hallen! 2015 var på alla vis ett rekordår för T.I.A. Borås, det bästa året någonsin i klubbens 12 år långa historia. Men, som du säkert vet är rekord bara till för att överkommas, och det är precis vad vi planerar att göra under 2016.

Under 2016 kommer vi satsa på att kämpa till oss ännu fler medaljer under olika tävlingar och dekorera ännu fler kung fu krigare med välförtjänta bältesgrader! Ord kan inte beskriva hur mycket vi ser fram emot att få åka på träningsläger runt om i Sverige och knyta ännu starkare band till våra systerklubbar inom T.I.A. Sweden. Det är trots allt vårat starka förbund (T.I.A. Sweden) som i slutändan gör vår kampsportsklubb till något utöver det vanliga, det som skiljer oss från alla ensamstående McDojos där ute. Tack vare vårt förbund har vi stolta kinesiska traditioner att föra vidare in i 10-talet. Tack vare vårt förbund kan vi utveckla våra elevers kunskap och tränares kompetens på ett vänskapligt vis som andra kampsportsklubbar bara kan drömma om.

Både Gaau Lin Evefall och jag ser fram emot att ta 2016 med storm. Tillsammans med dig och alla andra elever i T.I.A. Borås kommer vi göra detta till det bästa kampsportsåret någonsin!

Träningarna drar som sagt igång på Måndag den 11 Januari klockan 19.00, våra träningar löper på efter samma träningstider och i samma träningshall som föregående termin. Om du som läser detta just nu vill veta exakt vilka träningstider vi kör efter och vart vi håller till kan du klicka på ”Vanliga frågor” i menyn för att hitta svar.

Är du nybörjare och funderar på att börja träna hos oss välkomnar vi dig mer än gärna! Allt du behöver göra för att träna hos oss är att skriva in dig via den här webbplatsen. Klicka bara på ”Börja träna!” i menyn så är du hos oss och svettas på nolltid!

Återigen, varmt välkomna tillbaka till Borås bästa kampsportsklubb – T.I.A. Borås!

Andréas Sjöblom
教练 Gaau Lin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.