Kallelse till årsmöte 2016!

Kära medlemmar,

Det 13:de verksamhetsåret för T.I.A. Borås har precis inletts med buller och blåtiror vilket innebär att ett årsmöte snart vankas!

Ni vet sedan tidigare att årsmötet är er stora chans att påverka verksamhetens bla, bla, bla och ett ypperligt tillfälle att framföra det ena och det andra om ditt och datt till klubbens styrelse. Årsmötet ger er också en fantastisk möjlighet att inta kopiösa mängder med tokstarkt kaffe och socialisera med era klubbkamrater i en miljö som för en gångs skull inte präglas av handgemäng och svett!

Seriöst, årsmötet är kind of a big deal och inträffar bara en gång per år (där av namnet), så kom för tusan dit! Det är viktigt att du som medlem känner att du kan påverka vad som sker i klubben vi alla håller så kär, och att du får en inblick i hur föreningens verksamhets bedrivs back stage. Har du några motioner (förslag till punkter på dagordningen) bör dessa mailas till styrelse@boraskungfu.com omgående.

Om du är en pedantisk parvel som vill ta en koll på dokumenten (som förvaltningsberättelse, revisionsberättelse, verksamhetsplan med budget samt valberedningens förslag till ansvarsposter för det kommande verksamhetsåret) innan årsmötet finns dessa att tillgå via klubbens kassör och likaledes finess freak – Sverker Evefall. Kontakta honom via sverker@boraskungfu.com eller haffa tag i honom efter träningstid.

TL;DR:

Detta är en kallelse till föreningens årsmöte som kommer att hållas i träningshallen den 24 Mars klockan 19.00! Kom dit. Seriöst, kom dit!

Med hänlig välsning,

Andréas Sjöblom
Ordförande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.