Terminsstar Barn och Juniorgrupp

Tränar du i någon av Vuxengrupperna behöver du inte läsa vidare.

Denna veckan börjar terminen för alla våra unga elever. Tyvärr har vi lite mindre lokaler tillsammans med en lite mindre tränar trupp då Alice har lämnat oss för studier.
Vi önskar henne lycka till!

Detta har gjort att vi varit tvungna att begränsa storleken på grupperna och tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot nya elever i höst. Tyvärr har det blivit lite förvirring kring detta då ni som skrivit in er här på hemsidan fått ett automatiskt utskick  när ni skriver in er om att terminen drar igång och att ni är välkomna gamla som nya, detta gäller dock endast vuxengrupperna i kung fu och Sanshou.

Jag får be om ursäkt för förvirringen.

Vi jobbar på att hitta fler tränare för att kunna möta efterfrågan bättre till vårens termin. Det är väldigt tråkigt att vi inte har möjlighet att ta emot alla.

För er som graderade under föregående termin har fått ett utskick om vilken grupp ni har hamnat i. Finns ni inte i listan nedan har ni tyvärr inte fått någon plats utan får vänta på att det blir en plats ledig i tisdagsgruppen.

Vi har även här fått begränsa ner avancerad gruppen till ett pass i veckan för att kunna få våra scheman att gå ihop. Trots detta har vi denna terminen fullt med små överraskningar i vårt teknikarsenal. Den avancerade gruppen kommer få bekanta sig med ormen där vi kommer titta
på mycket smått och gott. De som hamnat i tisdagsgruppen kommer få bekanta sig med tigern lite bättre.

Torsdags Gruppen (Orm) 18-19 startm 25/8
Kevin Glamheden
John Haeger
Conrad Hatting
Tor Lindbäck
Sedat Kaya
Eddie Glamheden
Maja Forsberg
Melda Kaya
Liam Glamheden
Sebastian Henriksson

Tisdags Gruppen (Tiger) 18-19 start 23/8
Kevin Roos
Nikodemus Snellman
Ludvig Spetz
William Spetz
Christofer Good
Klara Asphell
Ali Shaka
Edvin Maxsumic
Emilio Moberg
Jamal Bublic
Lova Eklöf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.