Välkommen till en helt ny termin!

Kära medlemmar!

Det har äntligen blivit dags att sparka igång höstterminen i T.I.A. Borås – bättre sent än aldrig! Det ska bli fantastiskt roligt att träffa dig igen och se svettpärlorna gnistra likt aldrig förr.

Terminen drar igång igen nu på måndag den 22:a augusti klockan 19.00! Då inleder vi terminen med en kung fu träning. Ämnar du att träna sanshou / kinesisk kickboxning är första träningen kvällen därpå, tisdagen den 23:de augusti klockan 19.00!

Den kommande terminen bjuder på en hel del nya möjligheter och spännande förändringar, så läs mina kommande rader noggrant!

Ny träningslokal

Den största och kanske mest omfattande förändringen som skett under sommaruppehållet är att vi bytt träningslokal. Vi kommer alltså inte vara i Bäckängsymnasiets idrottshall längre. Ställer du dig där och väntar på att få träna i höst kommer det bli väldigt ensamt och långtråkigt för dig, så skit i det! Bege dig istället till vår nya träningshall! Vi kommer under hösten bedriva all vår verksamhet (kung fu, qi gong och sanshou) i Bergdalskolans idrottshall som ligger på Gustav Adolfsgatan 81, 504 57 i Borås. Den nya hallen ligger ett stenkast ifrån Bäckängsgymnasiet och går att nå med 7:ans buss. Se karta nedan!

Nya träningstider

Den nya idrottshallen ger oss många nya möjligheter! Vi kommer bland annat ha plats för sandsäckar och få tillgång till en ljudlig stereo som kommer fylla upp hallen med basdunk från Zo Gaau Lövqvist spellista under träningarna! Bergdalskolans idrottshall är dock mindre än vår gamla idrottshall, detta medför vissa schemaförändringar då vi inte längre får plats med två grupper samtidigt i hallen – ett angenämt problem när man tänker närmare på saken.

Därför kommer vi att återgå till den gamla schemamodellen där varje sektion i klubben (kung fu-sektionen, qi gong-sektionen och sanshou-sektionen) tränar på separata dagar, men under samma tider som förra terminen. Nedan kan du se en komplett lista på de nya träningstiderna och vilka dagar varje sektion är i hallen och svettas! På vår förstasida kan du numera även se ett komplett träningsschema som innehåller alla kommande träningar under höstterminen, samt vilka tränare som är ansvariga för varje pass.

Kung Fu VuxengruppKung Fu Barn/JuniorSanshouQi Gong
Måndagar 19:00-21:00
Onsdagar 19:00-21:00
Tisdagar 18:00-19:00
Torsdagar 18:00-19:00
Tisdagar 19:00-21:00
Torsdagar 19:00-21:00
Måndagar 18:00-19:00

Två träningar i veckan för både Kung fu- och sanshou-sektionen

Förra verksamhetsåret gjorde vi i klubbledningen ett litet experiment då vi utökade träningstiderna för kung fu och sanshou med en träning i veckan. Allt som allt var det alltså tre träningar i veckan för båda sektionerna. Detta visade vara väldigt arbetsamt för oss instruktörer och inte allt för givande för våra medlemmar, eftersom det flesta av er valde att träna två av tre dagar i veckan oavsett. Därför kommer vi återgå till två träningstider i veckan för både kung fu och sanshou den kommande terminen. Detta kommer ge träningarna en bättre kvalitet och förhoppningsvis större grupper. Återigen, ovan kan du se vilka dagar varje sektion tränar i detalj.

Vi har fler underbara överraskningar åt dig i höst, men dessa får du förtjäna genom att dyka upp på träningarna!

Gaau Lin Sverker, jag och våra hjälpinstruktörer ser verkligen fram emot att träffa dig igen! Glöm inte att vi har nybörjarintag i början av terminen, så dra med kusiner och syskon till hallen och introducera dem till en ny och spännande träningsform (eller se det som en giltig anledning att få ge dem på käften)! Är det så att du har några frågor angående vad som helst om träning eller klubben kan du enkelt komma i kontakt med oss genom kontaktformuläret som du finner under Administration -> Kontakt.

Vi ses nästa vecka! Varmt välkommen till Borås bästa kampsportsklubb – T.I.A. Borås!

Train hard, fight easy.

Andréas Sjöblom
教练 Gaau Lin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.