Terminsstart VT 2019

Chin! Efter julskinka och nyårsbubbel är det dags att hälsa såväl gamla som nya medlemmar välkomna att börja träna igen! Upplägget är samma som förra terminen, d.v.s. enligt följande: Må 14/1: Kung-fu och Sanshou, avancerad grupp, 19:00 – 21:00 (fråga din instruktör om du är osäker på vilken grupp du tillhör). Ti 15/1: Kung-fu juniorgrupp, Fortsätt läsa »

Terminsstart!

ÄNTLIGEN!! Höstterminen 2017 drar igång med mängder av kungfu, sanshou och qigong! (nybörjarintag under september månad, så passa på) Måndag 4:e september: 18:00 Qigong-gruppen 19:00 Kungfu-gruppen   Tisdag 5:e september: 18:00 Barn- och juniorgruppen (nybörjare till och med grad 3) 19:00 Sanshou-gruppen   Onsdag 6:e september: 19:00 Kungfu-gruppen   Torsdag 7:e september: 18:00 Barn- och Fortsätt läsa »

Kallelse till årsmöte 2017!

Kära medlemmar, Det 14:de verksamhetsåret för T.I.A. Borås har precis avrundats med buller och blåtiror vilket innebär att ett årsmöte snart vankas! Ni vet sedan tidigare att årsmötet är er stora chans att påverka verksamhetens bla, bla, bla och ett ypperligt tillfälle att framföra det ena och det andra om ditt och datt till klubbens Fortsätt läsa »

Tankar efter sommarlägret 2016

Väl hemma efter ett sommarläger är det mycket att smälta, många intryck reflektera över, mycket kunskap att ta tillvara på. Fortfarande har ingen tidsmaskin eller tidseffektiv kloning uppfunnits som skulle tillåta att närvara på samtliga 25 pass som erbjuds så jag kan omöjligen sammanfatta hela lägret. För egen del var det Qi Gong för hela Fortsätt läsa »